Meny för Annebergsgårdens matsal

​Varmrätter

(Beställes senast 3 dagar innan)​

Gravad lax & dillstuvad potatis​

105:-

Laxfärserad fiskfilé med skaldjur i vitvinssås & pommes duchesse​

159:-

Laxfilé fylld med fetaost,kapris & rödlök med basilikasås & pommes duchesse​

153:-

Kall inkokt lax med sauce verte​

130:-

Varmrökt lax garni med romsås​

139:-

Fiskgratäng med champinjoner & räkor i vitvinssås​

135:-

Fläskschnitzel med skysås, gröna ärtor & stekt potatis​

105:-

Fläsknoisette med bearnaisesås & tomatconcassé​

115:-

Fläsknoisette Nobis med sparris, räkor & bearnaisesås​

125:-

Fläskfilé med portvinsstuvade champinjoner,glaserad syltlök, purjolökspotatis​

145:-

Ädelostgratinerad fläskfilé med kantarellsås​

149:-

Örtmarinerad lammfié, potatiskaka, rost. grönsaker & rödvinssky​

185:-

Stekt kycklingfilé med dragonsås​

115:-

Parmesan & basilikafylld kycklingfilé lindad med parmaskinka serveras med basilikasås, rödlöksmarmelad & marinerade sockerärtor

154:-

Apelsin,& honungsglaserat Ankbröst med apelsinsås​

189:-

Filé Mignon Black & White (fläsk- och oxfilé, bearnaisesås & tryffelsås)​

169:-

Oxfilé med gorgonzolasås & smörsvängd majs​

219:-

Oxfilé Wellington ( smördegsinbakad oxfilé med madeirasås, grilltomat & baconlindade haricote vertes​

229:-

Viltfilé med murkelsås & hjortronfylld päronhalva​

250:-

Tillkommer: lokalhyra samt kostnad för serveringspersonal.Tel: 040-927010  annebergsgardensmatsal@fridhskok.se

2018-04-10med reservation för ändring

OM OSS

Fridhs Kök & Catering

org.nr: 556672-4885​

KONTAKTA OSS

HITTA HIT

Annebergsgatan 15

214 66 Malmö

Hitta oss på Google Maps