Meny för Annebergsgårdens matsal

Meny vecka 20 14-20/5

Måltidsdryck, sallad, smör, bröd & kaffe ingår i alla rätter​

Dagens rätt

Hyresgäster : 65:- 

Övriga: 79:-

 Måndag

Stekt fläsk med löksås på 3 sorters lök                         

Tisdag​

Kokt torskrygg med ägg-& persiljesås  

Onsdag

Köttbullar med potatismos & gräddsås​

Torsdag​

Spaghetti med köttfärssås                                     

 Fredag​

Marinerad kycklingklubbfilé med potatisklyftor & het yoghurtsås​

Dagens rätt

Hyresgäster : 75:- 

Övriga: 89:-

Helgextra 135:- 

​Lördag

                                Varm rostbiff med potatisgratäng & glaserad syltlök

Pingstdagen​

STÄNGT

Helgextra​

Varmrökt lax med romsås & kokt potatis  

endast lör-sön

Fläskfilé med bearnaisesås & potatiskroketter  

A´la carte  måndag-fresdag

Hyresgäster : 75:- 

Övriga: 85:-

Veckans special: Helstekt oxfilé provencale med råstekt potatis 169:-

Måndag-fredag

​Veckans alternativ

Kycklingsallad​

​Veckans fisk

Laxpaté med örtsås​

​Veckans omelett

Sparrisstuvning

    

​Veckans vegetariska

Vegetarisk färsfylld paprika med ris & tomatsås                                          

Övrigt

Måndag - fredag

Hamburgartallrik

87:-

Ägg & bacon

87:-

Kycklingspett med tre såser

89 :-

Fläskpannkaka 

90 :-

Fläskwienerschnitzel 

95 :-

Spätta Öresund

99 :-

OM OSS

Fridhs Kök & Catering

org.nr: 556672-4885​

KONTAKTA OSS

HITTA HIT

Annebergsgatan 15

214 66 Malmö

Hitta oss på Google Maps