Meny för Annebergsgårdens matsal

Meny vecka 34 20-26/8

Måltidsdryck, sallad, smör, bröd & kaffe ingår i alla rätter​

Dagens rätt

Hyresgäster : 65:- 

Övriga: 79:-

 Måndag

Stekt fläsk med löksås & kokt potatis                                                               

Tisdag​

Laxpudding med skirat smör    

Onsdag

Hemlagade köttbullar med potatismos & gräddsås​

Torsdag​

Asiatisk wok med biff & kyckling                        

 Fredag​

Fläskmedaljong med pepparsås & purjolökspotatis​

Dagens rätt

Hyresgäster : 75:- 

Övriga: 89:-

Helgextra 135:- 

​Lördag

                       Sprödbakad Kolja med kall örtsås

Söndag​

Långbakad skinkstek med rödkål​

Helgextra​

Varmrökt lax ELLER varmrökt tuppbröst från Tockafarmen med husets krämiga potatissallad, senapscréme & picklad rödlök                        

endast lör-sön

  

A´la carte  måndag-fresdag

Hyresgäster : 75:- 

Övriga: 85:-

Veckans special:Gratinerad rödtunga med hummersås 150:-

Måndag-fredag

​Veckans alternativ

Isterband med persiljestuvad potatis​

​Veckans fisk

Stekt inlagd sill med kall rödlökssås​

​Veckans omelett

Svampstuvning

    

​Veckans vegetariska

Kikärtsgryta med ris​

Övrigt

Måndag - fredag

Hamburgartallrik

87:-

Ägg & bacon

87:-

Kycklingspett med tre såser

89 :-

Fläskpannkaka 

90 :-

Fläskwienerschnitzel 

95 :-

Spätta Öresund

99 :-

OM OSS

Fridhs Kök & Catering

org.nr: 556672-4885​

KONTAKTA OSS

HITTA HIT

Annebergsgatan 15

214 66 Malmö

Hitta oss på Google Maps